fredag 15 oktober 2010

heejjjeee!

Hallå där!!

Nu har man flängt lite i en veckas tid men massa kul har jag haft trots att jag saknat prinsen så in i bombens varje dag men oj vad härligt det är o få träffas igen när man saknat varandra så mkt!:)

Började med att boa in mig hos min fina vän Nina då båda våra karlar lämnat oss för en veckas landslags samling! Ingen av oss gillar o vara ensam en längre tid och när man har en sån underbarvän nära passade det ju perfekt med sleepover o en mys tjejvecka!
Vi har spa:at och färgat mitt hår och bara myst o snackat skit kollat på film skönt att man bara kan vara o njuta av varandras sällskap! Sen anlände Annsofie en söt tjej som Nina känner från stallen hon jobbat i, och vi var ut en sväng i lilla Alkmaar på the famous Notaris! Söndagen blev sen lung o mysig! På måndagen dock var det dags o packa ihop sig lite o bege sig mot Amsterdam där vi bodde över 1 natt o sedan gick på Holland - Sverige! Vi möte även upp Maggan o Svempa både mina o Ninas gamla arbetsgivare ,vi sprang lite på stan och tog en fika o lunch med vackra Josie,oksana och Tobbe o Pontus som fick några timmar ledigt på dagen. Sedan blev det en härlig middag med maggan o svempa på Hardrock lovely! Och självklart fick jag o Nina Annsofie o gå med på en runda på casinot hon måste haft nybörjar tur för det vara bara hon som gick plus därifrån!:)

Blev en rätt sen måndags kväll så vi sov rätt länge, sen checka vi ut vid tolv o gick och åt en trevlig frukost på ett ställe i amsterdam som förutom frukostmat har världens godaste muffins!:)
Jag o Annsofie började gå på stan o sen kom ninisen efter sin intervju.. blev inte jätte mkt spring då vi var lite sega. Sen svidade vi om för middag som en holländsk agent vi känner annordnat för alla hollands/svenskar och lite nära o kära till ngra svenska landslags spelare!Väldig trevligt iniativ måste jag säga alltid kul o träffa det otroligt söta o rara svenska tjejerna som är i samma situation som en själv! <3 Sen blev det Amsterdam arena och tyvärr en tråkig förlust även Finland förlorade på övertid med 2 sek kvar ,tråkigt men bara o ta nya tag! Sen blev det hem till mitt o Niklas bo och i onsdags hämtade jag hem min karl <3 ! Det är lite vad jag pysslat med de senaste dagarna slänger in lite bilder senare :)

2 kommentarer:

  1. Kul att du skriver blogg Carro. Hoppas att du njuter av livet. Kram från CliffBjörn

    SvaraRadera
  2. Roligt att du tycker det Björnen!! :) Jag njuter tillfullo!! saknar er lite dock! kram

    SvaraRadera