måndag 18 oktober 2010

Måndags mys!

Har haft en fantastiskt mysig måndag med min kärlek! Älsk fick ledig idag så vi sov läääänge i morse och åt en lång och härlig pannkaks frukost!! mumsigt värre , Niklas visade till och med sina skills i att vända pannkakor :))  Sen tog vi bilen in till Amsterdam , älskling köpte nya Jeans och jag fick ett par fina glas muggar från Riviera Maison som jag petat på hur länge som helst skulle iof vilja bo i butiken så himla mkt fint! Sen blev det en romantisk middag på en restaurang med lite inspiration från Uruguay "Albertos'" , väldigt gott kött måste jag säga jag åt rib-eye steak den var fantastisk! Vi fick till o med varsitt glas rött det var oxå väldigt gott till köttet :) Nu är vi hemma igen mätta och belåtna redo för lite film o kanske titta på ngn av det svenska programmen som sänts på nätet mysigt värre!!

Saknar er där hemma!! Längtar massa efter familj och vänner nu! <3


Älskling in action :)


Mee love på "Albertos"


and mee!


3 kommentarer:

 1. Kul att du har börjat blogga! Har följ Ninas blogg jättelänge men nu följer jag dig också :)

  Har en frågá, hur funkar språket med dig och Niklas? Måste ni alltid prata engelska eller förstår han svenska, eller du finska? =)

  SvaraRadera
 2. Hej Louise!!
  Vad kul att du vill följa bloggen! :)

  Ja du vi pratade bara engelska i början ,men Niklas som är från Åbo i Finland hade ju svenska de första åren i skolan men det är klart d förträngts lite då han var runt 17 år när han flyttade till Holland så han pratar även Holländska flytande! Men jag pratar faktiskt nästan bara svenska med honom nu o han svarar ibland på svenska och om d blir krångligt kommer engelskan :)men Finskan förstår jag inte många ord av tyvärr..

  SvaraRadera
 3. Saknar dig med världens bästa syster! Men snart kommer jag!!

  SvaraRadera