onsdag 21 mars 2012

Viva Espana!!

Resa till Valencia i början av april bokad!! :)
Efter mycket letande och jämförande slog jag till slut till så det blir av!
Så Spanien here i come! 
Ska bli kul att se staden och själv klart få se Niklas spela kvartsfinalen i EL mot ett av Spaniens topp lag:)

Fick frågan för länge sen om var jag skulle vilja flytta om jag fick välja fritt utan Niklas önskan.
Och för mig tilltalar bland annat Spanien ,Italien,Portugal mycket pga av att jag fullkomligt älskar maten i dessa länder och språket är något som jag gärna lär mig! 
Vädret är helt ok också får man säga!
Men klart jag skulle kunna tänka mig andra ställen också!
Och Niklas dröm är ju att en dag kanske få spela i just Spanien eller Italien! Så det är ju tur att vi är på samma sida med!:)

Men jag trivs här Holland också så klart och här funkar saker och ting som det ska kan ju tänka mig att i dessa länder ovan är det inte alltid lika lätt med det självklara sakerna i vardagen som vi i Skandinavien är så bortskämda med!

Nej nog om det solen och våren verkar vara här för att stanna denna vecka vilket jag gillar skarpt! 
Så nu ska jag nog bege mig iväg en sväng och njuta lite av det!
Bjuder på lite bilder från gårdagens "vardags lyx middag", som bestod av mini Västerbotten ost paj med röd rom gräddfil,rödlök,dill! 
Och till huvudrätt vitlöks marinerad kyckling file ,smörstekt ostron skivling,egen gjord klyft potatis,mixad sallad och kall bea från Sverige!! mums!!


Jag fullkomligt älskar västerbotten ost paj!!!


Have a nice day people!
      

2 kommentarer:

  1. Hej finis! Tror bestämt jag tar mitt pick och pack och flyttar till er snart då man blir så sjukt sugen på din goda mat! ;)
    Nejmen skämt och sido så ska jag nu ta mitt pick och pack och fara till Finland en sväng. Kände att jag behöver det. Är tillbaka i början på nästa vecka, så kanske vi kan planera in en dejt någon gång efter det så småingom..? :) Ha en bra vecka och veckoslut! Pussar <3

    SvaraRadera