tisdag 2 november 2010

Regn och grå himmel!

Regn o rusk är vad vädret har att erbjuda oss i Alkmaar idag...

Segt tvingade mig själv att gå upp strax före 11.00.. idag har jag en sån dag då jag skulle kunna ligga kvar hela dagen bara dra täcket överhuvudet o drömma mig bort!
Svårt att hitta motivation en dag som denna..


Älski är på träning, jag sitter o tittar ut på de gråa o trista med en kopp kaffe i handen är rätt mys när man tänker efter :)
Men idag blir nog inte många knop gjorda... ska försöka städa lite kanske börja packa för min vistelse i svea som jag längtar nuuu!
Min fina vän Nina beger sig till sverige idag...jag åker lite senare då Niklas har tagit en avstängning i Europa leuge så då jag trodde han skulle åka till ukraina imorrn o spela EL match sitter han kvar hemma i Holland ist så jag stannar o myser med prinsen till tors ist! 


Nej nu ska jag sippa vidare på mitt kaffe..
Kommentera gärna på bloggen ,kul och veta om den uppskattas och om det är ngn som undrar ngt fråga! 

 

1 kommentar:

 1. Din blogg är verkligen toppen! Så himla kul att följa ditt och Niklas liv i holland! Kan du inte berätta hur det var när ni träffades och så, att det var via Nina och pontus vet jag men lite mer, det är alltid kul att läsa :)
  Vad läste du på gymnasiet, hur det var att ta steget och flytta till ett nytt land mm.. Berätta om dig själv lite mer :-)

  Fortsätta blogga för det är verkligen jättekul, en del i min vardag att följa din blogg!
  Ta hand om dig och Niklas och njut av din vistelse i Sverige, trots regn och rusk( i alla fall på västkusten)

  Många kramar från Louise

  SvaraRadera