onsdag 10 november 2010

Frågor....

Ja jag fick ju lite frågor här på bloggen innan jag åkte till sverige tänkte försöka svara lite så gott det går:)

Det undrades bland annat vad jag pluggat och vad jag gjorde innan flytten till Holland.
På gymnasiet läste jag Hotell o Restaurang programmet då mitt intresse för matlagning länge varit stort måste säga i de praktiska ämnena dvs själva matlagningen o drift av restaurang var det väldigt givande men jag har ändå lärt mig mest genom mina praktiker och sedan jobbenjag haft!

Sen efter och även under abetade jag som kock/kocka först lite extra o tillsvidare anställningar sen fick jag heltid på en restaurang vid Odenplan som heter Cliff Barnes där jag körde på i ca 2 år fram tills mitten av juli i år då jag tog mitt pick o pack och boa in mig hos min prins!

Om mig o Niklas så var det så att vi träffades när min fina fina vän Nina hade en födelsedags middag här i hollandet för ca 1 år sen snart, vi hade visserligen haft en liten "chat" kontakt innan då N hade lagt till mig ,efter sett en bild på mig bland pontus fb vänner!
Man kan säga att efter ett första möte var det kört! Han är den som gör mig lycklig!!

Hoppas ni fick svar på era frågor :) Jätte kul att ni gillar att följa bloggen men kommentera gärna oftare roligare att skriva då!

2 kommentarer:

 1. Kul att du skrev igen, varit tråkigt utan dina inlägg dessa dagar men hoppas du hade en härlig semester :)
  Jag går gymnasiet nu, läser sista året på Hotel&Restaurang och på måndag ska jag börja min 12 veckor långa praktik. Ska vara på fiskekrogen i gbg, ska bli jättekul men jag är nervös :-)
  Kram Louise

  SvaraRadera
 2. Härligt då vet du vad jag pratar om :))
  Det kommernog gå fint lite nervig måste man nästan vara !!
  Men det är ett tungt jobb , jag arbetade bara kvällar o långa pass ,o fysiskt är det tungt oxå!
  Men väldigt roligt ! Lycka till!
  Kram

  SvaraRadera