tisdag 16 november 2010

Lite pics från helgen som varit...

Hejhopp!!

Måste börja att säga stort GRATTIS Pontus!! Tycker det var helt rätt, du ser inte för intet du var ombed att öva tacktal!! :) grymt!

Och Ninis du var så himlans vacker!!!

Här får ni lite bilder från helgen när min pappis var o hälsade på!
Och vi såg AZ vinna över Ajax hemma med 2-0!


Visade runt pappis lite i centrum i Alkmaar :)

Pappa hitta ngt kul att fota, finns ju en hel del fina byggnader i Alkis!


Gameday!! Och farsdag som vi spenderade här och fick en fantastisk uppvisning då vårat AZ krossade Ajax med 2-0!!


Arenan är inte jätte stor men denna dag var det ca 16 700 på plats och den fyller 17 000 så det var en härlig känsla !!Sen har vi spelat wii!!! Har ju varit hos Ralle några kvällar o kört dessa spel o jag vart frälst direkt även om jag inte var så bra!:) Men efter jag kom hem från svea förra gången hade min fina fina prins gått o köpt en stor överraskning som han sa !! Detta wii spel med extra kontroller o rattar så vi kan spela flera samtidigt!
Tack Älskling men du vet att det betyder mindre COD tid för dig va ;)Sen avslutade vi helgen o firade match vinsten och tog med pappis till Bergen till en restaurang som heter Wonders!! Grymt gott var det!

Min fina pappis på Wonders:


hihi Älskar dig pappa!


2 kommentarer:

  1. Carro, din blogg är jättebra men jag tycker att den uppdateras på tok för sällan :) Fast är du fortfarande i Sverige kan jag förstå det, hoppas på bättring när du är tillbaka i Holland igen :)

    SvaraRadera
  2. Hej sandra!:)
    Ja jag har varit lite dålig men jag kom från svea igår kväll o innan det har jag haft strul med min dator vill inte koppla upp sig på nätet snor just nu Niklas :P Kul att du uppskattar den i övrigt ! ska försöka lösa problemet snarast!

    SvaraRadera