onsdag 22 februari 2012

Onsdag

Förlåt för dålig update kom av mig i bloggandet helt!
Sen sist har AZ spelat match borta mot utrecht som gick så där som det flesta vet!(3-0). 
Men det är så det är i fotboll det går upp och ner och man vet aldrig vad som händer,nu är det bara att ta nya tag och komma igen :)

Igår kollade vi på fotboll här hemma men denna gången satt vi och hejade på vår käre vän Pontus som med sitt nya lag cska moskva mötte Real madrid!!
Och debuten blev total lyckad! Pontus spelade en super match och lyckades på övertid peta in 1-1 tillslut!Stort att göra mål när man spelar mot Real och rädda en poäng för sitt lag! Kul att se! Och till saken hör ju att Pontus favvo lag är just Real Madrid!:)

 Just nu sitter jag med en ansikts mask och ska äta lite lunch snart.
Imorse körde jag Niklas till samling, då dem begav sig till Bryssel idag! Imorgon är det dags för retur matchen i EL!!!
Ska bli så spännande vill så gärna att dom tar sig vidare!
Så imorgon torsdag spelar Anderlecht-AZ i Bryssel match start kl.21.05!
Och en annan kul grej är att AZ har ordnat en "flickvän/fru" resa med hotell övernattning lunch och middag till Bryssel imorrn! Så vi har också samling på arenan på morgonen sen åker vi i en egen buss till Belgien(lite som när man åkte på skolresa haha). Kul ska det bli i alla fall och på kvällen kommer vi självklart att se matchen live!:)
Sen kommer vi tillbaka på fredag!

Nej lunch var det ,tycker att  jag haft en sjukt effektiv förmiddag körde Niklas,gymma,mathandlade,juste färgade om mitt hår själv och lite annat fix!:)

Nej vi hörs senare! 
Bild lånad (google)

Bild lånad google

Bild lånad (google)
 
 

1 kommentar:

  1. Se nu till att ta massa foton fran din resa till Bryssel. Skulle vara kul att fa en uppfattning om hur en sadan resa ser ut fran ditt perspektiv.

    SvaraRadera