tisdag 14 februari 2012

Kärlek

Glad alla hjärtans dag!/Happy valentines day!

Jag tillhör i alla fall en av dom som gillar denna dag visst jag kan hålla med om att det är en väldigt "kommersiell" högtidsdag men det är ändå rätt mysigt!
Även om jag absolut tycker att man ska visa omtanke och kärlek vilken dag i veckan som helst!:)

Jag har fått frågan några gånger hur jag och Niklas egentligen träffades då han är från Finland och har bott i Holland i ca 9 år och jag är från Sverige.
Så tänkte att en dag som denna kan jag dela med mig lite kortfattat hur det blev vi:)

Som de flesta av er vet så är jag nära vän med fru Nina Wernbloom(http://behindeveryman.se/nina/) sen många år tillbaka. 
Och 2009 blev det klart att Pontus skrivit på för AZ och dem flyttade till Holland. 
Och under deras första år hälsade jag på mina kära vänner ett gäng med gånger,så i december samma år skulle Nina fira sin första födelsedag i Holland.
Vi var ett gäng tjejer som åkte ner, och det var ett gäng andra inbjudna som agenter ,Rasmus,Sanna var där och sen några nya vänner från laget och ibland dom Niklas och det var alltså denna kväll vi träffades för allra första gången.
Och redan där var det något som klickade,jag kommer ihåg hur nervös jag var när jag var runt honom:)
Sen tog det några månader och resor fram och tillbaka innan vi i april 2010 officiellt blev ett par och i juli/augusti lämnade jag jobb/vänner/familj/hem i Sverige och flyttade till Holland för att bo med mitt livskärlek!
Och jag ångrar det inte 1 sekund, jag skulle göra om det igen och igen och igen!

 

 Älskling du betyder allt för mig!
Jag älskar dig

2 kommentarer: