söndag 29 januari 2012

Sunday

Ja, gårdagens match blev inte vad man önskat... 
Men det var inte ett lätt möte borta. Finns väl inte så mycket att säga man vinner en del och man förlorar en del och att AZ hållt ledningen i såå många matcher är bättre än någon trott för denna säsong. Roda hade mera "kämpar glöd" igår och det var det dom vann på!
Nu gick Psv om och leder med 2 poäng. Så det är tight i toppen. Nu är det bara att jaga och komma tillbaka!:)

Jag hade i alla fall en trevlig kväll hemma hos Elm/Karlsson :) Sen åkte jag hem efter matchen och kröp ner i sängen jag trodde jag skulle orka vara uppe till Niklas kom hem men när han klev in genom dörren strax efter 2 halv sov jag.
Nu är han och tränar och jag tro det eller ej kollar på fotboll haha sneglar iaf lite på Feyenoord-Ajax!

Solen kikar fram lite just nu apropå något helt annat,me love hoppas våren kommer lika tidigt här som den brukar göra!

 
Jag ser ju att det i allafall är ett antal som läser bloggen varje dag så varför inte lämna en liten kommentar lite då och då eller önska innehåll i vad jag skriver.
Familjen är glada för att se att jag lever och mår bra.
Men ni andra vad tycker ni om bloggen vad är kul att läsa,vilka är ni som läser helt enkelt??=)

And as well for you not swedish speaking,i know that there is at least a few of you. Leave a comment every now and then. What do you think about the blog,what is interesting to read ,who are you reading the blog .
Just something its more fun to write then.
I started the blog for my family and friends but i know there are other people checking in here so leave a comment! ;)

Have a  nice sunday people!!

15 kommentarer:

 1. I can say, it's pretty interesting to read what you are writing about. I started checking your blog a long time ago and it was just because I liked AZ and i didn't know anything about you and your life. Time passed and I became addicted of reading your almost everyday posts. It's just interesting to know what is happening in YOUR life now.
  And of course much more interesting to read posts with some pictures :)
  A visitor from Estonia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hello there visitor from Estonia:)
   Nice to hear that you really enjoy the blog and find it interesting!So keep the commenting up it makes me so happy and alot more fun to write!
   Im gonna try to be more active with the pictures aswell:)

   Radera
 2. Tycker om att läsa om vardagliga saker, roligt att se vad som händer i 'fotbollsfruars' liv. Kollar nog dagligen för att se om det har hänt ngt roligt:) Tyvärr är jag dalig pa att kommentera :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du tycker det är intressant,även om jag tycker ordet "fotbollsfru" klingar lite negativt pga av alla förutfattade meningar;) Jag får se till och dra igång massa roligt nu i vår,så hoppas jag att det kanske kommer lite mer kommentarer:)

   Radera
 3. Jag tycker din blogg är grymm,jag håller med att det är roligt att läsa vardagliga saker. Familjen Wernbloom flyttade ju nu, och jag antar att Niklas också är sugen på att testa något nytt någon gång, jag tror även du har något att säga till om, så min fråga är har du något favoritland, eller stad som du skulle vilja flytta till, och har du något ställe där du absolut inte skulle kunna tänka dig att bo ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla :) Kul att ni finner det vardagliga intressant för det är ju oftast väldigt vardagligt här!:)Även om man kan tro att det ska vara glitter och glamour var och varannan dag när man bor med ett"fotbollsproffs i ett annat land!
   Ja mina kära vänner Wernblooms har flyttat i från oss det är tråkigt men samtidigt är jag väldigt glad för deras skull ska bli kul att följa deras nya utmaning!
   Jag tänkte att jag kan slänga in ett inlägg och besvara dina frågor :)

   Radera
 4. Det hade varit roligt att se hur ni bor, typ bilder från lägenheten/ Huset

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allright jag ska försöka uppfylla den önskan:)

   Radera
 5. Jag tycker att det är bra som det är. Bilder är alltid kul, kanske lite mer bilder på hur ni bor och Alkmaar :) Du verkar vara en jättegullig tjej :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sandra!
   Skoj att du gillar det som det är och jag ska absolut försöka lägga upp mer bilder från Alkmaar och hemmet!:)
   Tack söta du:)kram

   Radera
 6. Jag tycker din blogg är mkt underhållande:) Men som sagt fler bilder skulle ej skadat. Har Rasmus flickvän Sanna någon blogg? Hade varit kul att följa Rasmus och henne också:P Har hon inte det, så kan väl du ligga på henne att skaffa en, hade vart riktigt kul om hon skaffade en också! Mvh en Kalmarbo :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då lämnar jag också ett litet tryck i din blogg.. :) Ha det gôtt.. :)

   Radera
  2. Tack för det :) Okej ser en genomlöpande röd tråd här mer bilder verkar vara något som det flesta önskar:)
   Nej Sanna har tyvärr ingen blogg ,jag kan absolut fråga henne om hon inte ska börja skriva lite men hittills har hon föredragit att bara läsa bloggar;)

   Radera
 7. Det är så kul att se hur du har det älskade vän. Har försökt att kommentera några gånger utan resultat. ta hand om er och fortsätt blogga :) puss och kram emma b

  SvaraRadera
  Svar
  1. ååh blåbär:)!! Ja jag har förstått att blogspot har haft lite kommentars problem då jag vet att andra bloggar haft problem med det!! Tur att dte funka nu iaf!
   Hoppas allt är bra med dig o lilla familjen!pussar och kramisar!

   Radera