tisdag 31 januari 2012

Hejhopp!

Hoppas ni fått en bra start på veckan!:) 
Igår eftermiddag tog jag mig till slut till gymmet men jag har märkt att jag lättare tar mig dit om det är på förmiddagen. Allt är liksom lite tyngre ju senare det blir men jag tog mig dit och jag kämpade mig igenom ett pass! 


puh!

Sen var det två sega små troll här hemma det blev middag och sen film i sovrummet. Vi såg "Melancholia" eller vad den heter inget jag skulle valt att se själv men den blev det! Väldigt underlig film måste jag säga den handlar om en planet som träffar jorden men det tar ett tag innan det framgår ,mycket konstiga karaktärer i filmen!
Men två svenska skådisar :) Stellan och Alexander Skarsgård. 
Vi avslutade med lite Familyguy och Californication för att lätta upp efter den annorlunda filmen:)


Det ligger ännu lite snö kvar men idag skiner solen, me like! Tror det blir en liten promenad nu man får så mycket mer energi om man tar sig ut en stund iaf!
Kanske kan ta en bild på huset utifrån som några önskat idag:)

Så vi hörs lite senare!!

7 kommentarer:

 1. DUKTIG du är! Jag ska också röra mig till gymmet nu, behövs efter en helg av choklad och glass, höhö! Åh vad avis du gör mig! Jag vill också träffa både dig och Lena!!!!! Vad roligt. Ge henne en bamsekram från mig! Puss!

  SvaraRadera
 2. Va gött det låter, får jag bara ställa en fråga ?,jag vet att Nina hade ett jobb en period,och jag undrar om du också har något jobb ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det har jag ännu inte,min plan är att sätta mig i skolbänken igen då jag vill söka mig till andra yrken än det jag hade!
   Jag jobbade heltid fram till det att jag tog steget att flytta hit och det är inte det lättaste att ta jobb när man inte riktigt behärskar språket då det mer eller mindre är ett krav från arbetsgivarna i alla fall utanför Amsterdam.
   När Nina fick jobb var dem skeptiska att anställa pga av språket.Hoppas du fick ett bra svar!:)

   Radera
 3. I also like to watch something before sleep. Usually it's some comedy show. After that you just sleep better ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes its nice to just relax in front of something not to serious!:)

   Radera
 4. Jag pluggar bättre på förmiddagen. Det är något med att när klockan slår 12 så har jag svårt att koncentrera mig :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja eller hur det måste vara någon magisk gräns det där!:)

   Radera