fredag 20 januari 2012

All good things come to an end...

Hej på er!! Vet att jag varit dålig på att blogga ett tag nu..
Kom hem från Gran Canaria för ca 1 vecka sen,det var en väldigt mysig resa,sol,bad och god mat sånt man kan behöva ibland!:)
Niklas kom även han hem från tränings lägret i söndags. Och igår spelades första "riktiga" matchen för i år. Och det var cup mötet mot Ajax borta som spelades igen och AZ vann med 2-3!!!Om vi säger så här det var mååånga år sen AZ vann borta på Amsterdam Arena så det var ju så klart sjukt kul!:)
På söndag möts lagen igen fast då är AZ hemma laget och det är liga match som gäller!

Vad jag pysslat med i övrigt denna vecka är att hjälpa min kära vän Nina att få ihop packning/städning av lägenheten då dem nu har en ny utmaning att ta sig an i Ryssland och Pontus redan åkte iväg igen i söndags för lite läkar kontroller och nu är han iväg med sitt nya lag på tränings läger!

Ja ,jag vet inte var jag ska börja. Vi har ju haft vårat gäng här nere ganska länge nu och det har alltid legat någonstans där bak att man vet att vi kommer flytta isär en dag då livet med en fotbolls spelare är så oförutsägbart . Men jag tror vi alla någonstans var så inställda på att vi i alla fall skulle få hela denna säsong ihop och att det isf var till sommarn det kanske skulle komma förändringar! 
Men nu hände allt så fort och det blev Nina och Pontus som var först med att gå vidare och anta nya utmaningar!
Och det är såå sjukt tråkigt att behöva säga hejdå visst det är mer "vi ses snart" då jag och Nina är från samma del av Sverige och vi har varit nära vänner i många år men just dessa sista år ,långt från familj och vänner i Sverige , så kommer man varandra så mycket närmare. 
Tror jag mest gått runt i någon form av förnekelse värld de sista dagarna att det här med flytt är väl inte på riktigt klart min Ninis alltid finns här några minuter bort..
Men idag när jag släppte henne och Mille på flygplatsen blev allt verkligt helt plötsligt  och tårarna bara börjar spruta..ja och det är så det är fortfaranda upp och ner det kommer i vågor. Men jag är sååå jäkla glad för alla minnen vi fått ihop här och klart det inte tar slut här vi kommer ses bara inte så ofta! 

Vänskap(kanske inte de fagraste korten;) menfina minnen!)

Lovis dig "Storasyster"!!<3

 

4 kommentarer:

 1. Vill bara att du ska veta att jag började gråta när jag läste detta då ni värkar vara som riktiga syskon :/ Vet själv hur jobbigt sånt här är :( Många många kramar till er bägge!

  SvaraRadera
  Svar
  1. vad söt du är,vem du nu än är:)
   Ja vi är väldigt nära ,en sån vän man alltid har i vått och torrt! Kram på dig!

   Radera