torsdag 10 november 2011

J'aime Paris!

Ja rubriken ska betyda "Jag älskar Paris" ,men vet inte om det blev riktigt rätt :)

I söndags spelade AZ hemma mot Ado den haag och vann med 3-0!!! Ledningen av ligan håller i sig och den utökades på vissa håll :D
Så här ser det ut just nu top 5;
  1. AZ         31 Poäng
  2. Twente  25 Poäng
  3. PSV       25 Poäng
  4. Vitesse  21 Poäng
  5. Ajax      20 Poäng
Sjukt kul är det och bra gjort av grabbarna!!:) Hoppas och håller alla tummar och tår att vi får njuta av liknande resultat framöver också!
 
Men det jag skulle berätta var att efter denna härliga söndags vinst fick min Niklas 3 dagar ledigt!! Pga att det är landslags läger denna vecka till och med början av nästa vecka. Och Niklas har bara 1 tränings match med Finska-landslaget och åker lördag till onsdag:)
 
 Så vi tog oss en spontan trip till underbara Paris!!!
Att vi inte gjort det tidigare det tar ju faktiskt bara ca 3 timmar med tåget sen är man i Paris! Vi bodde mer eller mindre granne med Louvren och det gick faktiskt att gå överallt nästan om man har ork och tid annars finns det ju tunnelbana :)
Men vilken vacker stad! Var ju nyss en sväng till Wien och det var väldigt fint, men Paris var minst lika vackert kanske lite vassare ändå! Maten är helt fantastisk är sån otrolig skillnad från Holland!
Vi har gått och gått såg nog iaf de största turist attraktionerna som ;Louvren(insida och utsida),Triumfbågen,Eiffeltornet osv! Finns så mycket att se! På Hotel Costes som Niklas agent Steinar tipsa om fanns en grym restaurang som vi valde att äta måndagens middag på och det var verkligen bra till och med vår servitör var mycket trevlig trots vår brist i att förstå det franska språket!Så det rekommenderar jag verkligen! 
Vi var även på den berömda restaurangen"Maxim's" det var mysigt och man kunde verkligen se framför sig hur det gick till back in the days! En dam spelade piano och sjöng på scenen synd bara att det var så lite folk ,och man kände vibrationerna när tunnelbanan drog förbi under oss lite scary!
Det var bra mest för atmosfären osv, maten okej tycker priserna var lite för saftiga för det man fick!
Nej jag kan babbla på i evigheter vi har haft det toppen och att åka till Paris är ett måste vare sig man åker med sin kärlek ,vän eller familj!
 
TACK ÄLSKLINGEN FÖR UNDERBARA DAGAR IPARIS!!
Jag älskar dig mer än allt min prins!!!
 
Lägger in lite mer bilder senare!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar