söndag 27 november 2011

1a Advent!

GLAD 1A ADVENT !!!


 Ja , då var nedräkningen till Jul igång!:)
Jag vet att många har blandade känslor när det kommer till just julen ,av olika anledningar som är förståeliga. 
Julen är i dagens samhälle en tid då det materiella mer eller mindre tar över, vad man får i julklapp är viktigare än allt och det är där fokuset ligger känns det som!
För många är det även en jobbig tid då man kan fattas någon eller liknande och då hela familjer vanligtvis träffas och firar tillsammans ,men för vissa blir man aldrig den hela familjen igen!Ja vet inte vad jag vill ha sagt det är kanske mer ett konstanterande..
Jag älskar verkligen julen, att bara får ta fram pyntet är halva grejen(jag skulle helst rotat fram det i augusti redan som Niklas sa igår haha) och sen självklart träffa familjen och verkligen få den där kvalitets tiden som inte blir så ofta speciellt då jag nu bor i ett annat land! Julklappar är inget jag är direkt emot heller men för mig är det egentligen inte så viktigt vad jag får utan att det jag ger glädjer dem som får det. Det är verkligen den bästa känslan att göra någon glad!
Jag och mina syskon måste fortfarande ha den klassiska grötfrukosten på julafton med gömd mandel och självklart helst ett pris ,tror dock att min bror är den av oss som verkligen tycker gröten är så god jag kan väl ta mig en liten skål och lillasyster i alla fall tidigare år tar några skedar och hoppas på det bästa ;)

För mig är Julen en bra grej och jag tycker att det är en tid då man ska ägna tankar åt andra som kanske inte har den turen i livet att vara så lyckligt lottad!Och till och med kanske bidra till att göra en liten skillnad och som sagt en liten gest kan hjälpa så otroligt mycket för en annan!   

3 kommentarer:

 1. Glad första advent på dig med gullis!

  SvaraRadera
 2. Tack detsamma! :) Pratar du och Niklas engelska eller kan han svenska? :)

  SvaraRadera
 3. Sandra ,ja vi mixar hej vilt :)
  Jag pratar nästan bara svenska med honom,och han en del svenska men mest engelska tillbaka!

  SvaraRadera