torsdag 13 oktober 2011

Tillbaka!

Hemma i Holland igen, och min Kärlek! Det var ren lycka att få slänga mig i min karls armar igår,hur kan man sakna någon så mycket!! 9 dagar 9 nätter ifrån varandra,puh!Det var dock de sista lååånga landslags lägret på ett tag.
Och jag var ju faktiskt över en sväng i Helsingfors mellan 6-8e oktober. Så fick mig en timme i lobbyn med Niklas på deras hotell under torsdagen och nån timme på middagen efter matchen (Finland-Sverige)!
Matchen slutade ju 1-2 till Sverige men jag tycker faktiskt att Finland var bättre ,men målen uteblev på x antal chanser och Sverige hade turen på sin sida och peta in 2 mål!

Sjukt kul att Sverige lyckades vinna med 3-2 mot Holland hemma i tisdags och är klara för EM!!! Vilken jäkla match det var!

Min fina prins stretchar lite innan match start;)

Finland-Sverige 7/10-2011

Niklas till vänster ,sjungandes!:) och ett gäng Finska fans under!

Älsken igen till vänster!

Ja vädret var inte det mysigaste heller sjukt regn med stormvindar!

Blågula fansen var också på plats! :)Träffade även fina Lena och Hanna vars män också spelar i Finska landslaget:) Så blev lite tjej mys med!Vi var runt på alla Helsingfors gator och shoppa och fika,på torsdagen blev det middag på ett grymt sushi ställe och Fredags middagen blev på Vapiano med alla andra svenskar som kommit för att se matchen haha. Dom hade slagit läger där kändes det som!
Blev lite utgång, både torsdag och fredag med Lena,Hanna och på fredagen med Niklas kära vänner och bror som tagit sig till Helsingfors ,stackars Niklas och laget fick snällt åka tillbaka till Hotellet efter matchen...
Så tack Helsingfors för denna gången det var mycket trevligt!
Fina Lena


Fina Hanna


Annars har jag firat både mamis och lillasyster Malins födelsedagar. Lillasyster blev hela 20 år stort!;)
Blev även lite häng med mina kära vänner!

Det är lite vad jag pysslat med,men nu är jag tillbaka!

Tot Ziens!


3 kommentarer:

 1. Kul att du är tillbaka! Din blogg är jättebra, ledsen att jag är dålig på att kommentera bara :) Kan du inte lägga upp en bild på din nya frisyr? :)

  SvaraRadera
 2. Det har vart full rulle för dig :)

  SvaraRadera
 3. Sandra ; Kul att höra att du gillar bloggen!:) Ja alltid kul när någon kommenterar ,och just för att höra lite vem det är som läser bloggen utöver min familj och mina vänner!så kommentera mera;)

  Erika; Japp alltid samma visa när man åker hem nu för tiden ,varje dag är fullspäckad!:)

  SvaraRadera