lördag 22 oktober 2011

Goddag!!

Här i Alkmaar lyser höst solen härligt! Är dock inga varma grader inte men det är mysigt ändå :)
Imorse skjutsa jag Niklas till träningen vid 9 tiden sen begav jag mig hem till min kära vän Nina på lite frukost och en liten morgon promenad, efter det blev det ett pass på gymmet med fast de där med och träna på lördagar tror jag vi ska försöka undvika alldeles för mycket folk plus att det är gottis/slappar dag ju :)
Niklas kom just hem och jag håller på att slänga ihop lite lunch! Sirpa och Aimo är på vift med våra cyklar någonstans men dom dyker nog upp så småning om:)

När jag kom hem stod den söta buketten på bordet :) som jag antar kommer från Niklas gulliga föräldrar!
Hoppas ni har en härlig helg allihopa!! Nu ska jag äta min lunch och göra mig i ordning lite!

 

1 kommentar:

  1. Hej gumman!
    Vi fick kontakt med de svenska tjejerna genom en svensk kille som A träffade på flyget som jobbade här. De började snacka och han berättade om hans svenska tjejkompisar och att de säkert hade velat träffa mig osv. Så de bytte nummer och så sms:ade en av tjejerna om vi ville luncha med dom på stan, helt sjukt egentligen! Men tur! Så skönt och ha nån man kan vända sig till och träffa lite då och då. Blir liksom lättare då!

    Det är så jäkla svårt i ett nytt land speciellt om där inte finns någon alls i laget som hjälper till med det sociala! Vi saknar Holland så sjukt mkt! Fattar inte varför vi hade så bråttom! :/ Men men, det blir säkert bra här med! Hoppas allt är bra med dig gullis! Längesen vi sågs nu :/
    Kramar

    SvaraRadera