fredag 21 oktober 2011

Fredags mys!

Hej på er!!!
I onsdags eftermiddag kom Niklas föräldrar hit sen dess har vi haft full rulle :)
Vi började med en trevlig middag i onsdags på en restaurang kallad "Tapas & Co" helt okej ställe måste jag säga och något som var bra denna onsdag med när man har en hungrig fotbolls spelande karl ,var att man fick äta hur mycket tapas man bara orka för ett fast pris ;) Och man kunde beställa in vart eftersom!

Igår var Niklas hemma och laddade för match, jag drog en repa på gymmet med Nina och Niklas mamma o pappa gjorde stan här i Alkmaar!
Sen var det med andra ord match som gällde igår kväll. AZ- Austria Wien (Europaleuge) ja resultatet blev 2-2!Och det ska man nog vara glad över då det var en skit match rent ut sagt från AZ sida och den större delen av matchen stod det 0-2 till Austria Wien innan AZ lyckades peta in 2 mål i slutet och rädda 1 poäng! Älsk fick 2 gula kort i matchen = rött och Pontus fick 1 gult och det innebär att båda är avstängda på retur matchen i Wien den 3e nov som jag och Nina bokat en trip till för att gå och kolla på våra karlar så tji fick vi haha!:)

Nu är Niklas snart färdig tränad och då beger vi oss in till Amsterdam och letar reda på Sirpa och Aimo som tog tåget in tidigare.. Sen blir det nog middag på favoriten "Albertos" mums!

Tot ziens!

Jag glad och redo för A'dam!!
 

4 kommentarer:

 1. Fin outfit!!! Tröjan hade jätte härlig färg! :)
  Puss

  SvaraRadera
 2. Haha, men då kanske ni får sitta tillsammans med männen på läktaren? Kan vara mysigt för en gångs skull :)

  SvaraRadera
 3. Tack fina lillasyster!! Ja visst är den härlig den röda:) puss

  haha ja du Sandra vi får ju hoppas att dom för det första infinner sig i Wien och att dom kan få sitta med oss!:)

  SvaraRadera
 4. Ååh visst är det där den väskan jag frågade dig om?? tycker den är superfin då den är så speciell!! :)

  SvaraRadera