måndag 13 december 2010

........

Hej på er!

Då var det måndag...alltid varit en seg dag för mig iaf och jag gissar för rätt många andra:) Igår blev det förlust för AZ borta mot groningen 2-0 närmare bestämt! Tycker dock det var en aningens orrättvist och vi har bara inte turen på vår sida ,då AZ var det bättre laget större delen av matchen , och domaren inte riktigt var med på noterna och missade en hörna för AZ som resulterade i Groningen kontring och 1-0 ,sen i övertids minutrarna fick groningen ett guldläge,kändes som slarv från AZ  och gjorde 2-0!! Tråkigt för oss, men grattis till Groningen viktig match för båda lagen ,och viktiga poäng!:) Men det är bara att blicka framåt på onsdag är det EL match hemma ,och på söndag är det sista liga matchen innan jul uppehåll oxå hemma där bör vi plocka poäng iaf!

Nog med fotboll, nu ska jag mysa ner mig i soffan i "uterummet" med en bok och en god (sen) frukost!Sen blir det kanske Julklapps jakt med älsken!!

<3
 

1 kommentar:

  1. Såg att Niklas hade otur med studsen.Innan 1-0 målet. Synd att bollen inte leta sig in utan tog i ribban. Hur gick det för Rasmus efter den fula stämplingen från Niklas landskamp kompis " Rött kort" Det såg otäckt ut på repris bilderna.

    Ha det bra ! // Håkan.

    SvaraRadera