måndag 2 april 2012

Kalas och match!

Bestod gårdagen av, vår kära vän Sanna blev 26 och det fira vi så klart! 
Tyvärr utan grabbarna då dom var i Arnhem och spelade borta match mot Vitesse ja det finns inte så mycket att säga slut resultatet 2-2 AZ spelade med 1 man mindre i ca 30 min då Brett Holman fått sitt andra väldigt lättvindiga gula kort! 
Det första fick han när en Vitesse spelare hänger bakifrån i Bretts tröja och där efter ramlar då var det tydligen brett som drog ner honom hahaha fantastiskt!
De andra 3 gula AZ åkte på kan jag också känna inte direkt visar rättvisa av matchen. 
Domaren hade väldigt lätt för att blåsa frispark och dra upp det gula kortet mot AZ .
Och Vitesse kanske borde ha haft lite mer emot sig i form av kort och frisparkar det värsta var nästan när en Vitesse spelare kommer med dobbarna flygandes mot Esteban det om något borde dom ha haft kort för men nej det var inget tydligen! 
Ännu en gång tycker jag det visar på att domarna i det här landet emellan åt blåser sönder matcherna vilket är jäkligt tråkigt.
Ja jag hade tydligen lite att tycka om matchen haha men när det är så viktiga matcher behöver man inte en domare som inte är konsekvent åt båda håll!

I veckan bär det av till Valencia och det ska bli väldigt roligt :)
Niklas är ledig idag ,men det blir nog ganska lugnt får se vad vi hittar på i natt sov jag äntligen en hel natt tror jag iaf! Vilket var väldigt skönt är lite seg ännu men huvudet känns inte lika tungt idag. Snälla nya sängen kom nuuuu!
Nej nu ska jag ta en dusch och ta tag i dagen lite.
Här får ni lite kalas bilder från  igår :


 

2 kommentarer:

 1. Det är ändå härligt att höra att det är fler än jag som tycker att domare är allt annat än bra.. :)Tyvärr för det mesta! Domare behövs.. Visst.. Men så tråkigt när de mer eller mindre går in och "avgör" slutresultatet. Sånt gillas inte! Men, men.. Hoppas på bättring till nästa gång! :) Fin header föresten.. :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja alla domare i detta land verkar tyvärr mer eller mindre dömma väldigt underligt det syntes ganska väl i championsleague matchen mellan Barca och Milan holländsk huvud domare!haha
   Tur att du håller med mig på den fronten i alla fall :)

   Tack snälla ,kände för något mer somrigt med färg så lekte lite och det här blev resultatet!
   kram

   Radera