torsdag 1 december 2011

Blåsigt så in i bombens!

Hallå där!
Jag spenderade som sagt tisdagen till onsdag hemma hos min kära vän Nina och lille Milleson då grabbarna begav sig till Malmö med laget för matchen igår. Varken Niklas eller Pontus spelade dock då Niklas är lite skadad och Pontus att samlat lite för många gula kort och var avstängd (man blir det både i EL och ligan). 
Så AZ ställde upp med ett ganska annorlunda lag då de redan är andra skadade ordinarie borta och även Roy Berens fick kliva av under macthen.
Matchen var överlag inte någon höjdare även om andra halvlek var ngt bättre! Men det räckte inte till vinst och blev 0-0! Så det hänger på sista omgången nu om AZ ska avancera i EL dom är just nu 2 poäng före Austria/Wien och dom kan bli 2a i gruppen genom olika resultat. Så jag hoppas verkligen att det går vägen vore så kul!

För mig var det dock Jackpot vinst när Niklas kom hem i natt dom hade gjort en utflykt till SVENSKA MATAFFÄREN! :) Så han hade med sig en hel del godsaker !! Och imorgon kommer min fina mami och Lennart på besök ja ni kan ju gissa vad dom har packat sina resväskor med!!!Man saknar verkligen svensk mat när man bor här!

Annars är vädret piss här,regnar och blåser så mycket att jag inatt inte kunde sova tänker att huset ska välta eller ngt det står ju lixom med grund pelarna i vatten och det är ganska öppet runt huset så antar att de bidrar till att det blir lite blåsigare. Och att vi bor 6 våningar upp. När jag öppnar fönstrena nu flyger de antingen upp eller sugs igen så ni kan ju tänka er!

nej nog babblat nu har jag lite att pyssla med får ju besök imorrn! :)

Hoppas ni har trevligare väder!

Och dagar som denna med regn och blåst gör aldrig mitt hår en tjänst! Då det som nytvättat och självtorkat inomhus ser ut så här och lite vind och regn i det blir det 10 gånger värre!
This is why i Love plattången!


 

3 kommentarer:

 1. Vore så glad om mitt hår gör annat än är spikrakt och frissigt hela jäkla tiden. Men man vill alltid ha det man inte har va :P?

  SvaraRadera
 2. Sv: Friss är inte okej fy fan och skit svårt att göra något åt förutom att platta :S. Tack så jätte mycket. Det känns jätte spännande!

  SvaraRadera
 3. Hej fino! Det är bra med mig tack, själv? Ja jag är så jäkla nervös nu när A ska få spela en såhär stor match, känns overkligt! Men jag står och hejar med alla galna fans, vad gör man inte för kärleken? ;)
  Hur går allt för AZ? De är fortfarande i topp va??
  Massa pussar!

  SvaraRadera