tisdag 13 september 2011

Vilken Helg!

Hejsan!!
I fredags kom det ju fin besök från Finland i form utav Niklas barndomsvän Mona och Jori (en kompis till mona),vi började denna härliga helg med ett restaurang besök på Wonders i Egmond.
Lördagen hade ju AZ match hemma mot Vitesse,så Niklas var hemma på dagen och laddade för match medans jag spenderade en mycket trevlig dag på stan med Mona och Jori det blev lite häng på uteserveringarna i solen ,en sväng på turist båten som åker runt och lite shopping.
På kvällen innan matchen blev det middag på Abby's,sen begav vi oss för att heja på vårat kära AZ som vann över Vitesse med 4-0 !! Pontus nicka in mål 1 och 2 efter hörna och frispark från Rasmus ,mål 3 gjorde Roy Berens (första målet för AZ btw),och Rasmus la en fin straff i slutet av första halv lek och de resulterade i 4-0,andra halvlek var lite utav ett sömnpiller men vad gör det när vinsten mer lr mindre säkrades i första!:)
Söndagen blev en dag inne i Amsterdam med lunch på stan och jag och Mona sprang runt och shoppade lite medans grabbarna satt kvar på restaurangen :)
Och efter vi lämnat vårat fina besök på flygplatsen,blev det raka vägen till Kräftskivan med vårat gäng här nere!!
Tack Mona och Jori för ett trevligt besök!
Och Sanna,Rasmus,Nina,Pontus,Ragnar,Lili för en grym kräftis!!:D

Lite bildisar från helgen;
Mona och Jori på matchen

AZ-VITESSE

Mille och Lili

Mona och Jori i Amsterdam


Niklas och Jag <3


Niki ock Niklas i A'dam

Kräftis galej hos Elms,Ralle,Ragnar och Lili

Fina Nina och Sanna

Nina,Lili,jag och Sanna


Pontus

Haha ja kul hade vi!

Älskling överlycklig när han fick låna Ralles hängslen!:)

Man ska tydligen se ut så här om man är en viktig och bra affärsman med hängslen!haha


Ragnar var kreativ vad det gällde huvudbonad..


1 kommentar:

  1. Hej gumman! Ja gud så härligt här är just nu! Perfekt värme och sol! Kan inte bli bättre :) Jag tror inte jag kommer kunna åka till Finland tyvärr, kanske inte heller till Sverige... Vi vet inte vart vi ska göra av hunden riktigt... :/ Annars är allt bra med dig/er då? Puss

    SvaraRadera