tisdag 27 september 2011

Tisdag!

Då var det redan nyvecka och tisdag känns som att tiden bara rinner iväg ibland. 
I söndags vann ju som sagt AZ och gick upp i ledningen i ligan och det firade vi med en middag på Abby's restaurang i Alkmaar med vårat gäng här nere.
Så vi var lite sega igår men vi hade ju lovat estlänningarna att äta middag i Scheveningen på den mysiga restaurangen "Harbour Club" så efter en powernap var det bara att hoppa in i bilen och bege sig men det var det värt så jäkla god mat har dom där! :)
Idag blev det en sväng på gymmet med Ninis,puh! Nu väntar jag på att min Niklas ska komma hem han har haft träning och någon form av intervju skulle han ha nu efter som skulle ta ca 1 timme då måste de ha mycket att prata om haha.

Imorgon drar grabbarna till Ukraina inför matchen i EL som spelas på torsdag! Mycket flängande nu sen kommer dom hem på fredag och på lördag måste dom åka och sova på hotell inför söndagens match i ligan då den börjar så tidigt ,sen får jag tillbaka Niklas en stund på söndag kväll men landslags lägret drar ju självklart igång redan på måndag i 9 dagar! Så man får njuta av dom stunderna vi har ihop nu när det är mycket matcher!

Några bilder från Scheveningen ;

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar