lördag 19 februari 2011

Roadtrip!

Hej igen alla söta!!

Här i Hollandet har vi haft massa mys och kul spel kväll med Nina och Pontus som var väldigt trevligt och de resulterade i att vi spelade monopol från ca 20.30 till 1.30 5 jäkla timmar utan vinnare jag försvann dock ur leken tidigare men Niklas,Nina och Pontus kämpade på men till slut fanns ingen ork längre så en ovagjort mellan tre!
Sen igår begav vi oss till Elms för fredagsmys mkt trevligt!! Lets dance i bakgrunden och prat och skratt!
Sen kom höjdpunkten på kvällen ... Rasmus och Sanna hade köpt KINECT det nya spelet för xbox som alla pratar om ungefär som wii fast utan kontroller du bara rör dig själv! Väldigt kul var det, roligast var det att titta på de andra när de spela för man ser ju inte riktigt klok ut när man håller på och flaxar runt med armar och ben och springer fram och tillbaka !!
För att inte tala om hur jobbigt konditions mässigt det var när man är lite halvt otränad :D

Tack för igår gänget!! <3

Idag denna härliga lördag ska vi åka på en liten roadtrip! Älsk är ju fortf. avstängd och då får man åka och titta på matcherna och idag är det borta mot Heerenveen där Rasmus bror spelar! Så jag och Niklas hoppar in i bilen ikväll med sällskap av mina fina tjejer Nina och Sanna och beger oss till Heernveen !!!
Go AZ!!!!!!

Ha en fin lördag allihopa!!
Saknar min kära familj och vänner!!


1 kommentar: