tisdag 15 februari 2011

Godmorgon!

Godmorgon alla glada!!!

Hoppas alla haft en härlig helg, för det har jag!:)
Min kära storebror kom på besök i fredags efter mkt om och men med inställda flyg på morgonen men ner kom han via köpenhamn tillslut dock kom bagaget en dag senare!
Har varit super mys att få ha min bror här ,i fredags vart det raka spåret hem då han landa runt middags tid. Det blev Tacos till middag en av mina absoluta favorit rätter visst jag har jobbat som "kock" men ibland är det enklaste det bästa!
Mkt skratt och prat och senare när maten lagt sig lite begav vi oss till "Elms" för fredagsmys i vanlig ordning alltid lika trevligt!:)

Lördagen sov jag och bror lite längre, då Niklas åkte och tränade en sväng då han är avstäng är det träning som gäller på match dag!  Sen när min älsk kom hem tog vi bilen in till Amsterdam och visade runt bror lite och avslutade med en efterlängtad fika då alla var lite trötta och hungriga!
Sen blev det mot Alkmaar och mataffären ,till middag slängde jag ihop en Carbonara på brors önskemål!också lite av en favvo!;)
Sen begav vi oss mot arenan och kvällens match AZ-PSV ,tuff match och mkt frustration! Om man bara ser till resultatet tror man att AZ blev totalt utklassade då det blev 0-4 till psv. Men AZ spelade extremt bra och hade mest bollinnehav och var störredelen av matchen på psv's plan halva men bollarna måste ju faktiskt gå in i mål när läge ges och misstag bakåt är farligt då psv har ett starkt lag som kan ta sina avslut!Tråkigt när dom spelade så bra men det är bara att blicka frammåt och hämta nya krafter för matchen mot Heereveen i helgen!
Efter matchen hängde vi hos Wernblooms och hade det väldigt trevligt ! Jag ,bror och Sanna drog även en repa ner på stan:)
Söndagen blev det Amsterdam igen med Wernblooms lite fika/lunch på favvo stället Triccolore sen introducerade vi casinot för bror!:) Sen vid 18 tiden åkte vi till schipol för att lämna min fina storebror igen :( Tack Fredrik mys att du kom!! <3
Kvällen blev lugn och skön hemma,vi beställde till och med hämtmat:P
Alla hjärtansdag blev sen lite annorlunda än min fina prins planerat då det blev lite miss i planeringen och det glömdes att bror skulle åka hem söndag kväll. Älsken hade nämligen planerat en hemlig trip sön-mån ,men jag fick spara den så vi kan åka på överraskning en annan gång:)
Men vi hade en fantastiskt mysig kväll i Amsterdam igår! Mycket god middag på en trevlig restaurang som avslutades med bio där vi såg "Black Swan", grym film om ni frågar mig!
Tack min finaste skatt!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar