söndag 21 oktober 2012

Tillbaka

Ja det blev en ganska lång paus men det kändes som att jag behövde det.
Finns inte lusten där är det ingen ide även om jag vet att min kära familj ,vänner och bekanta kanske undrar vad som händer o sker och så vidare.

Det har också varit fullt ös först besök och sen blev det snabb visiter i Sverige och Finland. 

Niklas hade landslag ,men dom hade bara en kval match så han fick 2 dagar ledigt efter det så vi besökte hans familj med.
Och vi kom tillbaka nu i måndags.


Bild tagen från google

Nu på tisdag får vi besök igen i form av syster yster<3
På onsdag ska vi se Niklas och Ajax möta Manchester city hemma. Spännande!!Sen när hon åkt hem så är det förhoppningsvis bara några dagar kvar tills vi flyttar in i nya lägenheten ,så ja vi har äntligen hittat en :)
Igår spelade Heracles-Ajax och det blev 3-3 i sista minuten jäkligt synd att dom tappade det när dom spelade så bra ,Ajax borde ha vunnit enligt mig.
Och det borde varit ett mål till för Ajax då domarna dömde Babel offside vilket han inte var. Jammer!Som dom säger här i Holland som betyder synd/attan också!:)
Jag såg matchen hemma och lille Hugo kom och hängde med mig.
Eller mest sov,AZ spelade 20.45 och jag hade ändå inge bättre för mig så Emma kom hit med honom medan hon åkte till matchen och jag fick vara lite barnvakt mest sov vakt han var inte vaken så mycket :) aha

Nej nu ska jag dricka ur mitt te och ta en dusch i morse lyckades jag faktiskt släpa ut mig i friska luften en sväng ,det gör stor skillnad på dagen känner jag!

Har ni saknat mig eller ska jag lägga ner helt haha?

4 kommentarer: