lördag 27 oktober 2012

Lördag

Solen skiner:) Me like härlig start på dagen!
Niklas är och tränar.
Lillasyster åkte hem igår kväll så nu ekar det tomt igen.
Har haft jätte mysiga dagar och vilken kanon match vi fick se i onsdags!
Idag har jag en del att ta tag i ska börja med att ta en promenad till posten
Flytten börjar närma sig ,på torsdag får vi nycklarna!!!:D
Så jag hoppas att vi kan flytta allt på fredag.

Imorgon är vi bjudna på födelsedags kalas med ,efter allas matcher förstås.
Niklas spelar med Ajax borta mot Feyenoord imorgon.
"Klassikern" som dom kallar det här då detta i alla fall brukade vara de 2 största klubbarna som alltid slogs om titlarna.

Nej nu ska jag bege mig! Ha en härlig dag gott folk!

       

4 kommentarer:

 1. Vilka produkter använder du för att få så otroligt fint hår?

  SvaraRadera
 2. Hej Caroline! Riktigt roligt att ha hittat denna blogg. Själv kommer jag från Holland men ha bott i Sverige sedan 2006 och är gift med en svensk man. Jag är född i Eindhoven och hejar på PSV Eindhoven såklart ;) Jag undrar vad du tycker om holländare och om du jobbar i Holland. Pratar du holländska?
  Ha det så bra!
  Kram /Angela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Angela!:)
   Det värmer att höra att du tycker det är kul med min lilla blogg.
   Vad roligt lite tvärt om.
   Hur gammal var du när du kom till Sverige?
   Jasså du är ett riktigt PSV fan ;) Ja tyvärr blir det väldigt mycket Ajax i denna blogg. Men det är väl inte för fotbollen du tycker det är så kul va?
   Jag pratar inte jätte mycket ännu man jag kan väl ett gäng fraser och kan ofta svara på enklare frågor och jag förstår mycket nu när andra pratar. Men att prata själv är fortfarande svårt.
   Ska dock börja läsa holländska ordentligt nu när flytten blir klar.
   Eftersom jag i sommar inte visste hur det skulle bli avvaktade jag med lektioner tills vi visste vilken land vi skulle bo i.
   Just nu jobbar jag ej.

   kram på dig

   Radera
 3. Tack för svaret! :) Ärligt talat så gillar jag inte fotboll...haha..men min man hejar nog på dif samt westham. Så ibland blir jag tvungen att åka och se på match :) När svenskar inte vet var Eindhoven ligger så behöver jag bara nämna PSV så vet dem nog ;)
  Jag kan tänka mig att holländska är ganska svårt..usch vilket språk...duktig du är som ska försöka lära sig. Och att du har disciplin! Lycka till! Stressa inte nu ..språket kommer alltid efter ett tag. Det finns ingen deadline så tar det lugnt och njut av ditt nya liv i det nya landet i stället. Hoppas att det går bra för din kille hos Ajax :)
  Jag är född 81 och flyttade till Irland när jag var 23...och till Sverige när jag var 25. Din blogg ger mig en ny syn på Holland ibland. Jag hatade det när jag flyttade men så hemskt är det nog inte. Alla länder är fina på sina sätt. Det är kul att du får möjligheten att bo i olika länder! Hoppas du har det bra och ha det så kul i Amsterdam!
  Kram /Angela

  SvaraRadera