lördag 25 augusti 2012

Match

Ja den här veckan har varit väldigt underlig på något sätt att Niklas helt plötsligt spelar i en annan klubb har nog inte riktigt sjunkit in men det lär det ju göra ikväll!!!

Ikväll gör Niklas sin debut i Ajax tröjan!
Och det är hemma match, spännande!! Håll tummarna nu!!!
Go Ajax!!! ojj vad ovanligt det var att skriva så :P

nej nu måste jag kila Kimberlee är här och hämtar upp mig nu blir det middag och sen åker vi till matchen!!!Jag håller mina tummar stenhårt iaf!! :)
 

4 kommentarer:

 1. snyggt sminkad!
  / linda

  SvaraRadera
 2. Gud vad roligt att han gjorde mål också!!! :D Hoppas ni kommer trivas i Amsterdam. Spelar Rasmus Lindgren fortfarande i Ajax? Eller finns det några andra svenskar/finnar i laget? Antar att det är ganska kul att träffa på andra svenskar när man bor utomlands, annars kanske det lätt blir ensamt. Men en sån trevlig tjej som du verkar vara har nog inga problem med att träffa nytt folk. Vem är Kimberlee? Bra blogg också förresten :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja sjukt roligt!!:) Verkligen en dröm start! Tack det tror jag nog Amsterdam är en trevlig stad! Nej Rasmus Lindgren är inte kvar han spelar i Redbull Salsburg om jag minns rätt. Ja en ung kille vid namn Tobias Sana kom nu till holland från Ifk göteborg tror jag,annars är det ett gäng danskar,islänning och så lite blandat. Men det blir nog bra mitt första intryck igår på matchen var bra iaf:)Och om jag vill så kan jag ju faktiskt ta mig till Alkmaar ibland om jag vill träffa någon av tjejerna här :) Tack vad gulligt av dig ja jag hoppas verkligen jag träffar någon/ra nya vänner nu som håller till i Amsterdam. Kimberlee är målvakten Niki Mäenpää's flickvän han var i AZ i nästan 1 år och nu spelar han för vvv venlo. Niki spelar även han i finska landslaget och han och Niklas är goda vänner.

   Radera