söndag 16 september 2012

Match

Igår var det hemma match på schemat för Niklas Ajax-RKC Waalwijk.
Niklas andra hemma match även min och dom vann även denna gång men med 2-0 gött! Hoppas det håller i sig!
Jag pratade i alla fall tillslut med någon gick ju helt själv på matchen och hoppades just på att man skulle kunna träffa någon att umgås med.
Första matchen hälsade jag på några spelare men inga flickvänner eller fruar syntes till eller jo tränarens söta fru kom och sa hej men hon var den enda.
Igår kom jag med Niklas till Amsterdam redan till samlingen ca 2.5 timme innan match då vi bara har en bil och vi åker från Alkmaar så kändes det onödigt att åka fram och tillbaka.
Så jag strosa runt bland butikerna och stora inrednings köp centrumet som ligger runt arena området och lyckades till slut döda 2 timmar.
Sen gick jag in i arenan och in till spelershome(ett litet lounge rum med bar för familjer,flickvänner och bekanta till spelare,där även det flesta spelarna kommer upp efter matchen) då det fortfarande var drygt 30 min kvar till match start. 
Jag kände mig bokstavligt talat som en utomjording de extremt lååånga 30 min jag satt där i baren och drack min cola. 
Försökte få lite ögonkontakt här och där tänkte kanske någon vill säga hej och byta några ord men gick så där och det flesta skötte sitt och inte ens personalen i baren hade många ord till övers för mig och jag hann tänka en miljon saker hur länge ska det vara så här jag måste ju kunna gå på match själv och tycka det är kul ska jag bara gå fram och hoppa in i någons konversation är det familjer till spelare eller folk som jobbar för Ajax vem är vem liksom.
Men tillslut drog det ihop sig för match start och jag lämnade spelers home och gick ut på läktaren och satte mig. 
Och till min glädje kom frun/flickvännen till en av danskarna i laget tillsammans med sin kompis och fråga om dom kunde sitta på platserna bredvid mig då deras var tagna av någon som satt fel. Ja och sen prata vi på och ja pusta ut och var glad att jag träffat någon att prata med.:)
Ja så var min gårdag haha.
 
På tisdag är det redan matchen igen men i form av Champions League!
Ajax möter Dortmund borta.
Och jag ska åka till Tyskland och kolla har aldrig riktigt varit där så det blir kul även om det är en snabbvisit.
Jag ska åka med vänner till oss Kimberlee och Niki ,Niki spelar med Niklas i landslaget och i vvv venlo här i Holland.
Så det ser jag fram emot!!:D

Nej nu vart det så där långdraget igen haha bäst att ta tag i dagen!

Bild från google(amsterdamarena.nl)
 

 

1 kommentar:

  1. Super modigt av dig att försöka ta kontakt med någon iaf, det är säkert många som hellre sitter hemma än att tänka som dig :-)
    / Linda

    SvaraRadera