lördag 13 augusti 2011

Sen sist...

...har jag umgåtts mycket med min fina storebror som varit här måndag-fredag!Tack snälla för besöket!:)
Niklas kom hem i torsdags em så nu njuter man tillfullo av varje minut han är hemma på onsdag blir det en sväng till Norge för AZ för EL kval igen men bara för 1 natt värre blir det nästa landslags läger som är mer än 1 vecka!
I kväll är det Twente borta som står på schemat min prins är dock av stängd denna match då han fick 2 gula förra helgen då de vann mot psv hemma! Men vi åker och hejar i Enschede!! GO AZ!

Några bildisar från premiär matchen i ligan AZ : 3 -  1  PSV 
Kapten Niklas och Kapten Ola

Niklas spelade även sin 100ade match för AZ :)

Jag och bror har haft många trevliga dagar med mysiga luncher/fika ,vin middagar ,casino och shopping i Amsterdam osv. :)
Och på måndag kommer min fina lillasyster hit dom byter av varandra kan man säga! Mysigt ska det bli!

Jag och bror
1 kommentar:

  1. Jo det var verkligen synd att vi inte visste av varann på flygfältet för när Tim kom i bilen sa han att du bara satt några bilar bakom mig! Superstörande, för jag hade megatråkgit då jag satt och väntade..blä..nästa gång får vi se till att mötas upp! :)
    Allt är annars bra med mig, tack :) mycket plugg bara, är inne på slutspurten av mina studier. Allt bra med dig då? Vad du och din bror liknar varann :) likadana drag i ansiktet speciellt vid ögonen! Och kul med besök! :)

    SvaraRadera