fredag 1 juli 2011

Long time no see.....

......men nu är jag tillbaka!!
Efter 2 fantastiska veckor i Miami och New York men min prins <3tack älski!!
Första veckan spenderdes i Miami där det vart en del sol och bad ,var sjukt varmt! Vi gjorde även lite roadtrips bla ner till Key west och Everglades hade vi haft mer tid hade det nog blivit en sväng till Orlando med!Bra shopping i Miami  även om det inte blev så mkt sånt den 1a veckan!:)
Ocean drive var lite mkt "turist" restauranger dock men eftersom vi fått ett toppen tips att boka bord och hitta bra restauranger via opentable. com  så blev det några riktigt trevliga middagar på bla "Barton G,the restaurant" i Miami och i Key west på en liten ö utanför som hette "Latitudes" fantastisk man äter middag mer lr mindre på stranden med solnedgången framför sig hur mysigt som helst!!Rekomenderas verkligen!!

Sen blev det vecka nr 2 i New York!!!
Underbar stad vill bara tillbaka!Finns så mkt att se och göra!Massa bra restauranger och uteliv!Föreställningar/"Konserter",roliga museum,och så klart de klassiska turist grejerna man måste ha gjort! Vi hann med ;Statue of liberty,Empire state building,ground zero,häst och vagn i centralpark, vandrat runt i och ätit middagar i "trendiga"meetpacking district och soho!New York yankees match! Bara gått runt och sett saker helt enkelt,Broadwaystreet ,wallstreet,teather district osv.
Och inte att glömma NYC har fantastisk shopping och det är billigare än hemma spec då dollarn varit så låg!!
För alla plånbokar!

En lyckad semester helt enkelt!

Börjar med lite Miami pics kommer mer sen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar