lördag 14 maj 2011

Hello alla glada!

Var lite strul med att komma in på bloggen igår så blev inget inlägg då! Men idag funkar det som ni ser...
I onsdags var jag och älsk först på stadskontoret här i Alkmaar för att skriva in mig ordentligt. Sen blev det in till Amsterdam för lite ärenden bla, köpa en ny resväska till mig så en mysig fika på det! 

Kvällen spenderade vi med våra härliga vänner här i hollandet Elms och Wernblooms blev middag på stan i Alkmaar!! God mat och mycket trevligt sällskap!
Tack snälla alla för en härlig kväll även gårdagens fredags mys:))

Igår hade vårat lilla scandinaviska gäng tacoskväll och Hockeyn var på så klart ,jag tycker det är sjukt kul att både Sverige och Finland vann tänk vilken final det blir på söndag!
Och en annan viktig match som måste vinnas på söndag är ju självklart AZ's  ( Utrecht-AZ  ) alltså borta men jag kommer hålla alla tummar och tår hoppas ni där hemma gör det oxå att grabbarna tar hem 4e platsen så alla kan få semester på måndaaag!:)
Jag ska packa ihop väskan nu så det är klart ifall det bär av, känns lite som att man sitter nominerad i BB lr ngt åker vi på söndag lr blir vi kvar i 2 veckor...:)

Tycker dock synd om Utrecht en av deras spelar bröt nacken under träning i början av veckan pga av att en annan kille kom över honom på ngt sätt...fyy som tur är lr kan man säga så ens så stod det att läget var stabilt nu och att han var vid medvetande och kunde prata...hemsk otur! Stackars killen som av ren olyckhändelse råkade bryta nacken på sin lagkamrat!


I bland får man sig en väckar klocka ,det kan hända var som helst,när som helst och vem som helst !
Var rädda om varandra och visa din kärlek till dina nära o kära så ofta du bara kan! 
Livet är alldeles för kort för att känna hat och svartsjuka!

<3



 

6 kommentarer:

  1. Usch ja hörde också om den incidenten! Helt sjukt, tänkt om det hade varit ens egen kille liksom! Så himla tragiskt! Hoppas allt är bra med er där nere i Alkmaaaar! :) Puss å kram!

    SvaraRadera
  2. Aha ska ni åka redan på söndag om det går som vi hoppas? Jag jobbar iaf 4-12 både söndag och måndag om ni vill ha skjuts till mami så rekommenderar jag att komma runt tolv eller efter ;)
    Saknar dig!!! <3

    SvaraRadera
  3. Saknar dig med lillasyster!! <3
    Vi flyger i så fall måndag efter middag kl.17 så landar vid 19 tiden.. skulle väääldigt gärna önska skjuts isf! :))
    pusss

    SvaraRadera
  4. Åh ja ska du se Sverige - Finland? Faaan vad mys! Då måste vi ses juuuuu! Eller ja, vi kommer ses rättare sagt! Roligt! Vi får planera ihop lunch och grejer när det närmar sig! Mysigt!!! Puss å kram

    SvaraRadera
  5. Alltså det är så fruktansvärt ofattbart! Att det ännutill kan hända på en vanlig träning sådär bara...fyy fasiken så världen är grym!

    Stor kram på dig Caroline! Och jag ska också på Sverige-Finland så vi kommer också ses snart! :D så kul! Puss!

    SvaraRadera
  6. Klart jag ska se Sverige -Finland måste ju stötta karln och heja på Sverige hehe lite kluven hur jag ska heja :P för husefriden borde jag heja på Finland men Sverige i mitt hjärta :P

    Ja vore super mys och styra upp ngt Lunch/shopping/fika ska gå med hela min familj och Niklas mamma och pappa sen och lite folk men dom jobbar ju först, men vi kanske kan ta en kall på stan efter med :P

    Min gammla lägenhet ligger inte så långt från råsunda där min bror nu bor :)

    Kul ska det bli iaf mkt Sverige-Finland nu även Hockeyn idag :)

    Puss på er tjejor! Så ses vi snart! <3

    SvaraRadera