onsdag 4 maj 2011

Hej igen!!!:)

...har ju varit full rulle här så har inte ritkigt hunnit med att skriva så mkt! Mina fina syskon kom ju hit tors-måndag har varit super mysigt att få ha dom här! Saknar er redan men snart ses vi igen!:) Vi har hunnit med att göra stan i Amsterdam och i Alkmaar ätit goda luncher och tagit en kall i solen och även en skön pub kväll på queensnight och grillkväll hos "Elms" efter den härliga vinsten med 5-1 mot De graafschap. Och mysiga kvällar hemma med massa skratt ,filmer och wii spelande! <3

Tack snälla för det mysiga besöket!
Jag älskar er!Efter ett tråkigt hejdå på schipol,blev det en roadtrip till Frankrike med estländska killen i AZ och hans tjej.
De har länge frågat om vi inte vill åka till "Lille" i Frankrike med dom och nu blev det av då killarna var lediga igår och bara träna mån förmiddag...
Så vid ca 19 tiden i måndags kom vi fram till Hotellet in France! Lite trötta och sega efter att ha haft besök i flera dagar och sömnbrist men det var mysigt! Söt liten stad mycket god mat tror maten var det bästa med hela trippen!
Men fanns rätt bra shopping gator och mysiga restauranger :)

Dag 1 var det bara mys middag i några timmar sen lite casino spelande då allt var stängt på måndagskvällen..
Dag 2 blev det lite spring i Lille stad och även en sväng på turist bussen haha 

Sen på började vi körningen hem vid 15.30 tiden ska ta ca 3 timmar vi var hemma 23.30! Vi kom till Antwerpen sen kom vi inte så mkt längre på ett braaa tag flera olyckor plus rusnings trafiken en miljard lastbilar och personbilar som stod still i mer än 1 timme tror vi kom ca 2 km på 1,5 timmar..Sen när det väl släppte började klockan närma sig 20 tiden..Gpsn visade en konstig väg och vi hamna i den haag och när vi ändå var fel och sjukt hungriga så valde vi att åka till Scheveningen till en bra seefood och kött restaurang i hamnen som Lillioch Ragnar varit på förut. Så med ca 1 timmes stopp där var vi alltså inte hemma förräns halv tolv! Men trevligt var det är dock sjukt seg idag!
Ikväll stänger jag och älsk in oss och bara myser!


Prövade även grodlår lite halvläskigt men de smakade som en blandning av en fisk och kyckling...


och såklart även lite "half cooked foie gras"
1 kommentar: