tisdag 31 maj 2011

Hejhopp!!

Hoppas alla haft en härlig helg!! Jag hade en väldigt trevlig helg,så tack alla för i fredags,lördags och söndags!
Även en mysig bio stund fick jag med min vän My och söta Tina vi såg "Water for Elephants",faktiskt lite bättre än jag trodde, är man djur vän gör det lite ont i hjärtat emellan åt!

usch nu har jag och min Niklas varit i från varandra i mer än 1 vecka fy bubblans vad jobbigt det är att vara ifrån den man älskar länge!! Och 1 vecka till blir det innan vi får vara med varandra igen :(
Men det är bara och bita ihop efter dessa 2 jobbiga veckor kommer vi få 2 förhoppningsvis underbara veckor i inget mindre än USA!!!!! Jag och älsken tar resväskorna och beger oss alltså till USA,det blir 1 vecka i Miami och 1 vecka i New York!!! Har redan resfeber!!! 

Om någon har lite tips vad det gäller New york eller Miami, vad man ska se lr göra what ever! Skriv gärna en kommentar!!

Puss!


1 kommentar:

  1. Jag har aldrig varit i USA, men det känns som att om man är i Miami vill man ju kanske ligga på den underbara stranden som ska vara där iaf en dag...I New York lär det finnas massor att göra! Manhattan är ett måste tror jag :)

    SvaraRadera